Babyfilten

Babyfilten

Nu är det inte långt kvar på babyfilten, och tur är väl det när det endast är ca 7 veckor kvar tills lilla barnbarnet tittar ut. Filten är ett av flera projekt som funnits senaste tiden, då det senaste veckorna blivit några ryssmössor, lovikkavantar och  tossor gjorda. Men naturligtvis finns det fler påbörjade babykläder också, som jag nu ska se till att blir färdiga till babyn kommer.
Jag tycker om löv-mönstret på filten, det blir så vackert och det passar pojke som flicka lika bra. I häftet där filten är, finns massor av fina baby-, och barnplagg i olika modeller bland annat flera med detta mönster på. Häftet heter “Babystickning på stickor 3” och är gjord av Lene Holme Samsøe, och jag tycker verkligen om alla beskrivningarna i häftet.

Ha en skön och lång stickhelg 🙂
//Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 − 1 =

Rulla till toppen