Uggletröjor

Inte riktigt till jul, men till nyår, blev jag färdig med de båda ugglatröjorna till mina barnbarn.
Beskrivningen kommer från Svarta Fåret och tröjorna är stickade i Ulrika. Det har varit ett väldigt roligt projekt! Jag gillar att sticka flätor och lite mönster så den här modellen var absolut nåt för mig. Nu har vi firat alla helger och vardagen är tillbaka igen. Härligt har det varit, men nu ska det kul att återgå till de vanliga rutinerna igen. Vi har mycket spännande att se fram emot i affären och min kollega har nåt fantastiskt som hänt i familjen alldeles i början av året! Kan bara säga att hon är alldeles salig!
Ha en bra dag och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

åtta + sju =

Rulla till toppen