Glad Påsk

Igårkväll hade vi Stickkafé i butiken och som vanligt hade vi väldigt trevligt. Det är så roligt att så många besöker vårt Stickkafé och gör sig tid att sitta ner en kväll och bara ta det lugnt. En del nya ansikten dök upp bland alla stammisar, men i särklass yngst igår var lilla Ingrid på 3 veckor som snällt vilade i vagnen så mamma kunde sticka i lugn och ro. Nu är det redan skärtorsdag och påskhelgen är strax här.  Jag ser fram emot att få vara tillsammans med familjen, äta lite extra gott och bara ta det lugnt. Kanske få vara ute och mysa lite och absolut hinna sitta och sticka en hel del. Jag har ju  mitt pågående projekt koftan i Mandarin Petit och dessutom fick jag sån lust att göra en till pyttipannasjal häromdan, så nu ligger även den stickningen i korgen. Kul! På lördag, påskafton, kommer jag att vara i butiken 10.00-13.00, då kanske vi ses.  Hoppas ni alla får en riktigt skön påskhelg med många härliga lediga dagar!

Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 + nio =

Rulla till toppen