Favoritbok

Imorgon kommer vi att få besök i butiken av ett sällskap från Gävle. Vi har lovat att bjuda på kaffe och något gott till. Därför har jag plockat fram en av mina absoluta favoritböcker ikväll. Det är Långpannans Lov! Boken är utgiven på Libris förlag och innehåller en massa bra recept  på olika sorters kakor att grädda i långpanna och skära i rutor. En riktig liten guldgruva! Den här gången blev det mjuka chokladrutor. Nu ska jag bara skära upp kakan i rutor och hoppas att våra besökare imorgon kommer att gilla den! Några varv på en till disktrasa, har det också blivit idag. Det är så roligt att sticka trasor och går så fort! Ett bra sätt att göra sig av med alla  restgarner i bomull.
Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − 3 =

Rulla till toppen