Dolce Mohair

Dolce Mohair

Nu är nästa fantasi-projekt snart färdigt. Tyckte vi behövde en enkel beskrivning på något i det mjuka garnet Dolce Mohair från Mondial i Italien, därav detta projekt. Snabbstickat är det, då jag använder stickor nr 7. Hoppas på att bli klar med den idag, då jag är ledig. Men man vet aldrig, oväntade saker kan dyka upp.
Just nu väntar jag på att lille barnbarnet Tore ska vakna (han har sovit så gott hos farmor inatt), så vi kan gå och handla lite. Vi ska nämligen baka fikabröd till en busslast med gäster som kommer till butiken imorgon. Sen ska vi också baka en tårta till Tores far, som fyller 25 år imorgon.
Därför måste vi nog sätta lite fart idag, om vi ska hinna allt.

Ha det så bra 🙂
//Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − fem =

Rulla till toppen