Filmhelg !!!

Tore äter morot

I fredags åkte jag och mina styrelsekamrater i Kilafors Biografförening  till Leksand för en hel helg med inspiration till sommar-, och höstfilmer som kommer. Det är en otroligt trevlig helg med filmfolk från hela Sverige som samlas för att se film, gå på föreläsningar och få tips om olika saker av varandra. Från fredag kväll till söndag lunch hinner vi med att titta på ca 10 filmer av olika slag, både bättre och sämre filmer. När färden sedan går hemåt efter lunch på söndag, känner man sig mycket nöjd och belåten. Och framför allt är man TRÖTT.
Då hinner man känna hur mycket man längtar efter lille Tore “gulleplutt”, och naturligtvis längtar man också efter sin stickning då man inte stickat en enda maska på hela två dygn!
Så redan vid halv åtta på söndagkväll låg jag i sängen med en bok och två stickningar (dopklänning och disktrasa) som jag varvade mellan ett par timmar, innan jag somnade. Det är härligt det!

Ha det skönt 🙂
//Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10 − 1 =

Rulla till toppen