Nyaste tröjan

Duetto U-BDuetto bak

Nu är den klar!
Tröjan jag stickat i Duetto från Mondial. Ett jätteskönt garn att sticka med, som är i 50% organisk bomull och 50% woolmark-certifierad merinoull. Snabbt och lättstickat var det också, stort plus. Jag är riktigt nöjd med tröjan, och den satt perfekt på Ulla-Britt! Färgen stämmer dock inte på bilden med Ulla-Britt, utan den ska vara senapsgul som på den andra bilden. Jag hoppas att fler också kommer att upptäcka det garnet. Beskrivning på tröjan finns nu i butiken hos oss.

Nu har jag börjat med en ny stickning på jobbet, och den är i det noppfria garnet Hit i 100% akryl. Tanken är att det ska bli en barntunika så småningom. Återkommer med bilder på den stickningen senare.

Ha det så bra därhemma 🙂
//Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 − tre =

Rulla till toppen