På flyget

Stickor och sax

Hemma igen efter en jättemysig och rolig helg i London. Full med intryck och spännande upplevelser. Det allra största äventyret var ett besök på Chelsea Flower Show. En hel dags frosseri i blommor och växter av alla former och färger. Fantastiskt fint! London är verkligen ett härligt resmål! För att själva flygturen skulle bli lite roligare tog jag med lite garn. Det hann bli några disktrasor igen! Faktiskt kunde jag ha med mig både virknål, rundsticka och en liten sax på flygplanet. Inte dumt alls! Det är säkert lite olika på olika flygbolag, men på British Airways gick det i alla fall utmärkt.
Ha en bra dag och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton + sjutton =

Rulla till toppen