Toffeltjuven

Yllet
Sitter ute med stickningen och försöker reda ut lite trassel. Började sy i en ärm häromkvällen och jag måste ha varit trött för det blev alldeles snett. Så nu gäller det att pilla upp och göra om det igen. Började igår, men det var så himla tråkigt så jag sparade det till idag… Nu börjar jag bli färdig som tur är. En som tycker det är jättetråkigt att jag bara sitter är Yllet.  Vi har lekt och busat en lång stund, men har är liksom inte nöjd utan gör allt för att dra uppmärksamheten till sig. Ett knep han har är att springa iväg och hämta mina tofflor.  Titta vad jag har tänker han, nu måste du ju komma hit i alla fall. Och det gör jag så klart!

Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × tre =

Rulla till toppen