Rätt och fel

Stickningen

Häromdan började jag sticka ärmarna på jumpern i Cecilia. Jag brukar alltid sticka båda armarna samtidigt. Det blir lättare att få dom exakt likadana och så känns det på något sätt som att allt går snabbare då. Eller? Ja så brukar det vara. Den här gången blev det inte alls som det skulle och man kan ju undra hur man egentligen får till det. Det är tre hålvarv nertill i kanten på ärmen. På den ena ärmen har jag gjort precis så, men se på den andra har jag stickat slätstickning istället för hålvarv på ett av varven. Dumt va? Det blev till att sticka lite baklänges och göra om igen. Sånt gillar jag inte! Nu ska jag skärpa till mig och sticka rätt hädanefter. Åtminstone ett tag…
Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × två =

Rulla till toppen