Det blommar

Min stickning i Mandarin Naturell har hamnat på blockning och det ska bli spännande att se resultatet av en färdig kofta. Men jag får lugna mig lite för den är alldeles för fuktig ännu. Därför blev jag ju helt utan stickning i helgen och det blev nästan panik. Fick leta i mina restgarner och det slutade med en strumpstickning. Inte illa alls! Det var länge sen jag stickade strumpor och det är så roligt. Roligt är det också att en av mina gamla krukväxter tycks ha fått nytt liv helt plötsligt. I våras när jag planterade om blommor  var den i så dåligt skick att jag faktiskt tänkte kasta den. Det var väl tur att jag inte gjorde det så fin som den blivit. Vad den heter har jag glömt för länge sen, men fin är den!
Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × ett =

Rulla till toppen