Sticka strumpor

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nåt av det bästa med hösten är alla nya garner som kommer till affären. Varma, färgglada och mysiga ullgarner till vinterns strumpor och alla möjliga värmande plagg. Därför var det lite motvilligt jag letade igenom mina garngömmor för material till strumpor häromdan. Ändå känner jag mig nöjd att det blev ett par strumpor och att mitt restlager minskade. Tror att Henry kommer att gilla dom eftersom han tycker om rosa och jag hade lite rester kvar av just det i Svarta Fårets ullgarn Ulrika http://www.svartafaret.se/garn/ulrika/farger. Det kommer att bli fler strumpor stickade under hösten. Gillas!
Ha en skön dag och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 4 =

Rulla till toppen