Färdigstickad tröja

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I helgen har Maria och jag varit i Nyköping på garnmässa. Vi har sett nyheter inför våren och en hel del som kommer redan nu. Så många nya fina modeller att sticka eller virka och så otroligt många härliga garner av alla slags kvaliteter. Det har varit en riktig kanonhelg! Hemma har jag färdigställt Henrys tröja i Easy Care Classic och den blev jag riktigt nöjd med. Vi är väldig förtjusta i det garnet och har bestämt att ta hem det till butiken i ytterligare två grovlekar så det kommer snart att ligga i hyllan. Så roligt! Nu finns Easy Care Classic i vår nätbutik http://garnbutikenkilafors.se/webbutik/index.php?route=product/product&path=20&product_id=302  Kika gärna där!

Ha en fin dag och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × två =

Rulla till toppen