Nytt garn

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Förra helgen då Maria och jag åkte tåg till Nyköping på garnmässa påbörjade jag en ny stickning i Da Capo. Det är ett mysigt ullgarn från Mayflower http://www.mayflower.dk/ . Masktätheten är 22 maskor på stickor 4 och det tycker jag borde bli en lagom varm kofta inför vintern. Koftan är slätstickad utom nederkanten som är mönsterstickad. Koncentrationen på tåget var inte den bästa och jag fick riva upp och börja om flera gånger under resans gång. När jag väl fått till det förstod jag inte hur det hade kunnat bli fel över huvud taget.  Antar att vi pratat alldeles för mycket! Roligt hade vi i varje fall och en rolig stickning är det också. Garnet är lite svagt melerat och det är skönt att sticka med.

Ha en fin dag och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + nitton =

Rulla till toppen