20 December, söndag 4:e advent

20/12

Då några haft problem med att se/läsa diagrammet så har jag nu tagit bort det. Det är nu endast text-beskrivning.
Fortsätt med minskningar i sidorna, och sticka de följande varven på följande sätt (de 3 yttersta stickas som förut, utanför beskrivningen):
V 1, rv: 2 ihop, 11 rm, 1 am, 7 rm, 1 am, 11 rm, 1 öhpt. = 39 m.
V 2, av: 13 am, 1 rm, 5 am, 1 rm, 13 am.
V 3, rv: 2 ihop, 12 rm, 1 am, 3 rm, 1 am, 12 rm, 1 öhpt. = 37 m.
V 4, av: 14 am, 1 rm, 1 am, 1 rm, 14 am.
V 5, rv: 2 ihop, 13 rm 1 am, 13 rm, 1 öhpt. = 35 m.
Avsluta med 7 varv slätstickning, men kom ihåg att fortsätta med de 3 yttersta och minskningarna i sidorna. = 29 m.

För er som vill se diagrammet så kommer det här, avsluta med 7 varv slätstickning:
Diagram 3

Ha det gott 🙂
//Maria

11 reaktioner på ”20 December, söndag 4:e advent”

    1. Maria Einarsson Sundin

     Tack själv, för att du orkar följa oss. Fel av mig att inte kolla i förväg att diagrammet fungerade. Hemma hos mig såg/ser allt riktigt ut, därför tänkte jag inte mer på det. Ber om ursäkt för att det sedan blivit lite fel i beskrivningen, men eftersom jag jobbar långa dagar och har som alla andra mycket annat före jul, så har jag suttit på nätterna och gjort om diagrammet till skrift. Men jag hoppas att det gått bra att följa ändå. Lite strul ska det vara också, så man får använda hjärnan lite 🙂

     1. Maria pettersson

      Det har varit jätte kul att följa. Lagom svårt inte helt lätt. Jag tror jag listat ut vad det är men man vet aldrig…..
      Fel kan vi alla göra det gör inte ett dugg!

     2. Maria Einarsson Sundin

      Helt rätt inställning 🙂
      Det kommer att bli så kul att se vad det blivit för alla er som varit med. Det ser säkert inte lika ut för alla. Spännande!

 1. Nu ser jag diagrammet pefekt 🙂 Tack för att du tog dig tid att ändra det. Själv ligger jag lite efter så jag håller på att sticka ikapp, men det gör ingenting, jag hinner med tror jag. Kommer ledtrådarna ligga kvar efter julafton också? Om jag nu inte hinner sticka ikapp. Detta är så roligt och spännande vad det ska bli för nåt. Hälsning Bipedi

  1. Maria Einarsson Sundin

   Bra att du talar om för oss att det ser okej ut nu.
   Kul att du tycker om vår kalender, och att du inte klurat ut vad det blir 🙂

  1. Maria Einarsson Sundin

   Det är kul att höra, att ni inte listat ut vad det blir ännu.
   Det är precis så vi vill att det ska vara. Fast det är jättesvårt att hitta på något som är lätt att göra men ändå svårt att lista ut vad det ska bli 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − 4 =

Rulla till toppen