Pippitröjor


I sommar har jag stickat i Vikings nya mjuka och sköna garn Bamboo. Det är ett blandgarn i bomull och bambu som blir till supermjuka plagg. Två stycken Pippitröjor har det blivit. Det var länge sen jag stickade pippitröjor nu så det var riktigt roligt. Gerda var så ivrig att använda sin så hon fick faktiskt prova den en eftermiddag i lekstugan innan den var riktigt färdig ens. Roligt! Den här veckan planerar vi för fullt inför modevisningen som vi ska ha i butiken på lördag. Det är faktiskt femte gången vi kommer att visa stickade modeller och det känns jätteroligt. Vi håller tummarna för finväder på lördag och hoppas att ni som finns i närheten av Kilafors vill komma och titta!! 13.00 på lördag alltså.

Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton + 18 =

Rulla till toppen