Sköna handledsvärmare


Här kommer den enkla beskrivningen på Wilmas handledsvärmare.

1 nystan Alpaca Storm från Viking
Strumpstickor 3 och 3½, eller korta rundstickor (20 cm)

Lägg upp 52 m, och sticka resår 1 rm, 1 am i ca 1 cm (valfri längd). Övergå till slätstickning. När arbetet mäter ca 12 cm (eller valfri längd) vänder du och byter till stickor 3½. Nu stickar du fram och tillbaka, så det blir hål för tummen i ca 3 cm. Avsluta med ett avigt varv. Byt till stickor 3 igen, och sticka runt i slätstickning. När arbetet efter hålet mäter ca 4-5 cm, stickas resår på samma sätt som i början. Avmaska lagom löst, och fäst trådarna.

Ha det gott 🙂
Maria, Ulla-Britt och Wilma

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 2 =

Rulla till toppen