Mera stickning i Esther


Det känns som om jag har fastnat att sticka i samma garn hela tiden just nu. Men så är det ju också Permins Esther! En fröjd att sticka med. Förra veckan stickade jag klart koftan i Esther som jag hållit på med rätt länge. Nu är det inte så mycket kvar på min andra stickning i Esthergarnet som ska bli en tröja till mig själv. Den har jag också hållit på med rätt  länge och nu känner jag mig ivrig att få den färdig. Eftersom jag har några fler stickningar på gång och har en del annat i huvudet som jag funderar på att göra, så har jag bestämt att jag måste  skärpa mig och inte påbörja ytterligare nån stickning innan tröjan är färdig. Tror ni att jag lyckas? Vi får väl se…
Ha en skön söndagkväll och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 2 =

Rulla till toppen