Små händer och fötter

Nu kommer tiden när det börjar bli kallt och därmed börjar det också bli dags att sticka sockor! Jag drog mig länge för att sticka sockor och behövde inte heller eftersom jag hade en mor som försåg alla med hemstickade sockor. Det var liksom den där hälen som avskräckte mig, men till slut tog jag mig i kragen och började lite försiktigt prova på den ädla konsten. Visst var kanske hälen lite strulig allra första gångerna, men sen har det gått bra och sticka sockor är numera nåt av det roligaste. Idag har jag stickat ett par riktigt små sockor i Tynn Merinoull eftersom jag hade en del garn kvar. Kompletterar med ett par små vantar också. Tror det kommer att bli bra för små kalla händer!
Ha en härlig helg och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 2 =

Rulla till toppen