Ull/bomullskofta

Vi har ett garn, Lana Cotton 212,  som är en blandning av bomull och ull. Supermjukt och skönt. Garnet stickas med stickor 3-3,5 och ett 50 g nystan innehåller 212 m. Ganska drygt alltså.  Nu har jag stickat en liten kofta till  barnbarnet och det är bara knappar och lite blockning som fattas. Två nystan har räckt till min kofta i stl 9 mån-1  år. Beskrivningen är designad av Lene Holme Samsöe och jag vet inte hur många gånger jag stickat efter den. En favoritmodell som är stickad uppifrån och ner. Nu närmar sig helgen och jag önskar vår och finväder. Det kan ju bli riktigt härligt med kaffekoppen och stickningen nära till hands.  Var nu riktigt rädda om er ta det försiktigt i dessa Coronatider!
Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio − 8 =

Rulla till toppen