Till Barbie

Häromdan hittade jag ett litet glittrigt nystan i mina garngömmor och eftersom jag vet att det alltid är populärt med något nytt till Barbiedockorna  blev jag så sugen på att göra nåt. Som tur var hittade jag också efter en lång stunds letande en del gamla beskrivningar som jag sparat. Riktigt gamla faktiskt, tror jag sparat efter min mor. Det lilla glitternystanet räckte till en klänning. Barbie hade otur och fick inte ens prova klänningen utan det bestämdes hastigt att Skipper skulle ha den. Det gick ju också bra. Såg nu att det finns mycket kul att sticka till Barbie hos Järbo. Vem vet, det kan bli flera projekt framöver och nästa gång kanske det blir Barbies tur!
Ha det så fint och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva + fyra =

Rulla till toppen