Färdiga tröjan

Ja nu är den alltså färdig min tröja sommarränder och jag kan bara säga att den är jätteskön! Den har varit rolig att sticka och är härlig att bära. Stickbeskrivning finns  i Sandnes häfte 1908 och att sticka i Tynn Line och Tynn Silk Mohair är en ren fröjd. Superhärliga garner!  Nu är det lördag i butiken och solen lyser på björkarna här utanför. En del av dem är nu vackert gula. Vi har åter igen haft en fantastisk vecka och rolig vecka i butiken. Önskar er alla en härlig helg med mycket mys!
Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

2 reaktioner på ”Färdiga tröjan”

  1. Lite intresserad av färdiga tröjan stickad i
    Garnet Line och mandarin petitt,,,i olika vackra naturfärger ,så otroligt vacker i mina ögon

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 − tre =

Rulla till toppen