Slipover

Just nu är det så populärt att sticka slipover. Det är ju också ett väldigt användbart plagg tycker jag.  Ofta är en slipover alldeles lagom varm att ha på sig istället för en hel tröja. Man kan sticka slipovrar i alla möjliga olika garner och sticktekniker. Jag hittade en gammal beskrivning i Bugg därhemma och blev sugen på att sticka till barnbarnet. Garnet Bugg finns ju inte längre , men vi har ett garn som heter Replay och är samma blandning i bomull/akryl. Masktätheten stämmer också fint så nu har jag stickat en liten grön slipover. Känner att det blivit mycket grönt nu, men det är också en favoritfärg. Maria har stickat en vuxenmodell i samma garn under veckan och till den har hon också gjort en alldeles ny beskrivning. Replay är ett lättstickat och roligt garn att jobba med.
Hoppas ni har nåt kul på stickorna och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + 1 =

Rulla till toppen