2-trådiga härvor

 

Det var ett tag sen jag stickade med Kampes ullgarn, men nu har jag påbörjat en tröja i 2-trådigt  garn. Hade faktiskt glömt hur roligt det är att sticka med, stickningen liksom bara flyter på. Det tar en stund att nysta upp härvorna, men det är helt klart värt besväret. Jag brukar nysta en härva lite då och då så blir det inte så jobbigt. Än så länge har jag bara stickat med en färg, men snart är jag framme vid oket när ärmarna ska sättas på plats och mönsterstickningen börjar. Då blir det riktigt spännande! På bilden kan man i bakgrunden skymta vår lilla brasa som vi ska tända ikväll och fira Valborg. Det ska bli riktigt mysigt.
Ha en fin Valborgsmässoafton och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo + fjorton =

Rulla till toppen