Sticka sockor

Nu har jag gjort ett ryck för att rensa lite bland restgarnerna igen! Det är alltid roligt att se vad det kan bli. Den här gången stickar jag sockor  efter en beskrivning från Viking Garn. Sockorna ska egentligen stickas i Sportsragg eller Alpaca Storm. För mig har det blivit allt möjligt! Stickar i lite tunnare garn nu, så det får bli dubbelt. Det verkar också gå fint. Mönstret från Viking Garn heter Dent-socka, 1822-4 och  finns i ett av alla deras häften. Måste säga att det var jättesvårt att bestämma sig för beskrivning när jag gick igenom alla roliga sockbeskrivningar från Viking Garn. Där finns massor! Men så har jag väl också garn så att jag kan sticka flera…
Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − 5 =

Rulla till toppen