Gör om och gör rätt

Ibland är det som att hjärnan inte hänger med när man stickar! Jag håller just på att sticka en liten tröja i Replay. Tröjan är i två färger och jag stickar med orange och cerise. Det är ett cerist fält längst nertill på tröjan och på tröjärmarna, med orange upptill. Men se när jag sitter och sticka på ärm ett och ska till att byta färg så upptäcker jag att den färg jag precis ska byta till är ju den jag har på stickorna… Inte så himla kul! Bara att riva upp och göra om. Hur svårt kan det vara! Med två färger i plagget borde det inte behöva bli fel. Nu har jag börjat om igen på ärm nr ett och nu blir det i alla fall riktigt. Skönt!
Sticka lugnt!
/Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − ett =

Rulla till toppen