Annas sommarcardigan

Det finns så många fina beskrivningar från Petite Knit! En av dom är Annas sommarcardigan. Jag har stickat den en gång tidigare och då stickade jag uppifrån och ner. Nu stickar jag den igen till en liten favorittjej och den här gången stickar jag nerifrån och upp. Båda varianterna finns i beskrivningen så det är bara att välja. Jag  stickar i bomullsgarnet Mandarin Naturell från Sandnes Garn. Det är ett av mina riktiga favoritgarner som jag stickat med många gånger och det tröttnar jag aldrig på. Ett stort plus är ju att garnet kan tvättas  i 60 grader och det är ju jättebra när det ska användas till de små. Hoppas ni har nåt kul på stickorna till sommaren!
Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 + 17 =

Rulla till toppen