Virkat mobilfodral

Jag som nästan aldrig virkar har faktiskt virkat och det har varit så roligt. Eftersom jag mest stickar i vanliga fall så känner jag inte att jag är så himla bra på att virka, men övning ger ju färdighet eller hur. Anledningen till att jag vågat mig på det här är att jag behövde ett fodral till mobilen. Den har ju annars en väldig förmåga att bara försvinna hela tiden. Nu har jag den hängande runt halsen och den är alltid nära till hands. Superbra! Järbo har en rolig beskrivning på virkat mobilfodral och det har jag följt. Nu har jag landat med stickor igen, men planer finns på att virka ytterligare nåt för det gav mersmak!
Ha det så fint och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 − fjorton =

Rulla till toppen