Betalning, Frakt & Leverans

Kom ihåg! Om du handlar mot Faktura, invänta din faktura som du får via mail när varorna skickats. Betala Ej på annat sätt!

Du kan nu även välja Klarna som betalningsalternativ i kassan.

Vi följer konsumentverkets riktlinjer gällande “Lagen om distanshandel”. Alla priser är inklusive moms.

Betalning med Payson

Payson internetbetalningar

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.
Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.
Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Om Paysonfaktura
Vi erbjuder betalsättet ”Paysonfaktura” i samarbete med Payson AB.
Betalningsvillkor är 10 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 19 kr.
För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.
Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället.
Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 50 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.
Läs mer om Payson här: http://www.payson.se

Frakt
Vi har en fast fraktkostnad på 69 kronor, oavsett vikt upp till 2 kg. Extra kostnad kan tillkomma på frakter över 2 kg eller om det är skrymmande. Ingen expeditionsavgift tillkommer.

Outlösta försändelser
Om du inte hämtar ut de beställda varorna debiterar vi dig för returfrakt och hanteringskostnad (för närvarande 199:-).

Leverans
Vi skickar endast inom Sverige.
Lagd beställning gäller. Vi har ingen möjlighet att göra ändringar i efterhand.
När din beställning lämnat vårt lager övergår leveransansvaret till fraktbolaget och vi kan ej lämna någon leveransgaranti. Alla leveranser sker med PostNord till brevlåda eller närmaste utlämningsställe. Större och tyngre leveranser skickas med DHL.
Vi skickar ordern inom två dagar om varorna finns i lager.
Då vi ej har möjlighet att restnotera varor ber vi er göra en nybeställning vid ett senare tillfälle om varan är slut.

Alla returkostnader betalas av kunden och återbetalas om vi anser det befogat. Fraktkostnad för ev. bytesvaror betalas av kunden. Kontakta alltid oss före retur av varor.